tala fou

kaponi uliuli

Ole fesuiaiga ole tau ile 2019 e le tele ma ole maketi e leai ni suiga tetele.A maeʻa le Spring Festival i le 2020, o loʻo vaivai le manaʻoga i lalo, ma o tau o loʻo fesuisuiai i le taimi nei.

I le va'aiga o mea mata'utia, talu mai le ogatotonu o Oketopa o le tausaga na te'a nei, ua fa'aalia ai le aga'i i lalo o le maketi o le ta koale, ma ua o'o i lalo le tau o le tausaga.Sa i ai se siitaga laititi i le faaiuga o Novema, ae e lei tele le siitaga.E o'o mai i le fa'ai'uga o Novema, o lo'o maualalo pea tau nai lo le fa'ai'uga o le masina talu ai.I le vaitau mulimuli ane, e ui lava o loʻo fufusi le maketi o le koale i lenei laasaga, ona o le pito i lalo o le carbon black ma le coal tar (1882, 26.00, 1.40%) e faigata ona suia le tulaga vaivai, o loʻo faʻamoemoeina o le siʻitia o le tau o le koale i totonu. Tesema o le a faʻatapulaʻaina, lea o le a lagolagoina le tau o le maketi kaponi uliuli e le lava.

Mai le va'aiga o mana'oga, o le amataga o pa'u ia Tesema o le tausaga talu ai na matua mautu.E oʻo mai i le tausaga nei, o le faʻaogaina o fale gaosi paʻu ua paʻu i le tusa ma le 50%, o poloaiga fou e faʻatapulaʻa, ma o loʻo vaivai pea le manaʻoga mo le carbon black.

ZDH

O le pa'u o le carbon black e le'i fa'aletonuved uma lava


Taimi meli: Apr-01-2020