банер 1-1 (10)
банер2-2(1)
банер3-1(9)

производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за керамички производи.

  • Сулфурни бои
  • нафтали
  • Кисели бои
  • Директни бои
  • Основни бои
  • ДДВ бои
  • Бои со растворувачи
  • Оптички осветлувач
  • Пигмент

ПРИМЕНА

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

за нас

Tianjin Leading Import & Export Co., Ltd., основана од 1997 година, е еден од професионалните глобални снабдувачи на бои и пигменти, кој е широко користен во индустријата за текстил, кожа, хартија, дрво, пластика, обложување, керамика, детергент , козметика, метал, нафта и земјоделство.Особено, ние ја фокусираме нашата работа на Производство, истражување и развој и маркетинг на текстилни бои и текстилни помошни материјали.Што повеќе,Нашата компанија помина низ ZDHC Ниво 3 сертификат за сулфурна црна BR во 2022 година.

Гледај Повеќе