banderolë 1-1 (10)
banderolë2-2 (1)
banderolë3-1(9)

produkt

Prezanton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit dhe lëndët e para me cilësi të lartë për produktet qeramike.

  • Ngjyrat e squfurit
  • naftolet
  • Ngjyra acide
  • Ngjyra direkte
  • Ngjyrat bazë
  • Bojëra tv
  • Ngjyrat tretës
  • Ndriçues optik
  • Pigmenti

APLIKACION

Teknologji e avancuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

rreth nesh

Tianjin Leading Import & Export Co., Ltd., themeluar që nga viti 1997, është një nga ofruesit profesionistë globalë të ngjyrave dhe pigmenteve, i cili përdoret gjerësisht në industrinë e tekstilit, lëkurës, letrës, drurit, plastikës, veshjes, qeramikës, detergjentit. , kozmetikë, metal, naftë dhe bujqësi.Veçanërisht, ne fokusojmë punën tonë në Prodhimin, Kërkimin dhe Zhvillimin dhe Marketingun e ngjyrave të tekstilit dhe materialeve ndihmëse të tekstilit.Cfare ka me shume,Kompania jonë kaloi përmes certifikatës ZDHC të Nivelit 3 të BR squfurit të zi në 2022.

shikoni më shumë